Kommunen.dk
MENU
Som inspiration for aktivister og beslutningstagere over hele verden går svenske Greta Thunberg gerne i spidsen for klimakampen. Og hun er ikke alene, skriver Emil Staulund, der har fået nyt håb for fremtiden af debat- og guidebogen Hvis Vi Vil.
Som inspiration for aktivister og beslutningstagere over hele verden går svenske Greta Thunberg gerne i spidsen for klimakampen. Og hun er ikke alene, skriver Emil Staulund, der har fået nyt håb for fremtiden af debat- og guidebogen "Hvis Vi Vil".
Foto: Jonathan Nackstrand, AFP, Ritzau Scanpix

Ny bog fra Zetland-journalister: Sådan løser vi klimakrisen og giver håbet tilbage

Ny bog fra Zetland-journalister: Sådan løser vi klimakrisen og giver håbet tilbage

Emil Staulund anmelder "Hvis vi vil", en guide- og debatbog, der viser svære, men realistiske veje ud af klimakrisen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

2020 har på mange måder føltes som et år, hvor livet blev sat på pause. Stuen blev forvandlet til hjemmekontor, flyene blev på jorden, og tempoet blev sat et eller to gear ned. Men selvom vi kørte i et lavere tempo, satte vi endnu engang rekord, hvad angår den samlede mængde CO2 i atmosfæren. Med det i baghovedet er det let at forfalde til håbløshed. Men her fortæller bogen "Hvis vi vil" en anden og mere håbefuld historie. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.