Kommunen.dk
MENU
Jeg holder af at sige, at vi har skabt vores eget lille “utopia på højskolen, hvor vi har mulighed for at give plads og tid til at dyrke det fællesskab, som mangler så katastrofalt andre steder. Men jeg vil også gerne advokere for principperne og en ny diskurs i debatten om mistrivsel, siger højskoleforstander Bjørn Bredal, som er aktuel med en ny bog om unges mistrivsel.
Jeg holder af at sige, at vi har skabt vores eget lille “utopia” på højskolen, hvor vi har mulighed for at give plads og tid til at dyrke det fællesskab, som mangler så katastrofalt andre steder. Men jeg vil også gerne advokere for principperne og en ny diskurs i debatten om mistrivsel, siger højskoleforstander Bjørn Bredal, som er aktuel med en ny bog om unges mistrivsel.
Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix

Vejen ud af mistrivsel går gennem fællesskab

Vejen ud af mistrivsel går gennem fællesskab

Højskoleforstander opfordrer politikere og erhvervsliv til at slække på krav og mål for de unge, som sagtens kan pukle for sagen uden eksamener.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Regeringen har fremlagt sit forslag til en folkeskolereform, som både gør op med strenge krav til målinger og stringente præstationskrav og levner plads til fritænkning og praksis i fremtidens folkeskoletilbud.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.