Kommunen.dk
MENU
Jammerbugt Kommune har stævnet et medlem fra facebook-gruppen “Nr. økse sø vindmøllepark. Nej TAK!!, fordi han nægtede at slette en række opslag på siden. De to parter endte med at indgå forlig.
Jammerbugt Kommune har stævnet et medlem fra facebook-gruppen “Nr. økse sø vindmøllepark. Nej TAK!!”, fordi han nægtede at slette en række opslag på siden. De to parter endte med at indgå forlig.
Foto: screenshot fra Facebook

Stemningen på sociale medier polariserer os og kan påvirke lokale beslutninger

Stemningen på sociale medier polariserer os og kan påvirke lokale beslutninger

Sociale medier kan være en gave til lokaldemokratiet, men misinformation og stærke følelser kan hæmme debatten og den grønne omstilling.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Tonen er hård på de sociale medier. Det ved de fleste. En rapport fra Institut for Menneskerettigheder fra 2017 viser, at hver syvende kommentar på TV2 og DR’s Facebook-sider er hadefulde, mens en analyse fra Analysebureauet Analyse og Tal viser, at tonen i godt hver erde kommentar på politiske sider er kategoriseret som hård. Deres analyse viste, at tonen desuden er blevet mere barsk.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.