Kommunen.dk
MENU
“Borgernes forpligtelser er i dag alene blevet til skattebetalingen, også når det gælder borgere på offentlig forsørgelse, skriver de tre kronikører.
“Borgernes forpligtelser er i dag alene blevet til ”skattebetalingen”, også når det gælder borgere på offentlig forsørgelse,” skriver de tre kronikører.
Foto: Casper Christoffersen, Ritzau Scanpix

Debat/ Mens vi venter på mere mening

Debat/ Mens vi venter på mere mening

21. dec. 2020
Finn Østrup
FINN ØSTRUP
TIDLIGERE PROFESSOR, DR. MERC.
COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL
Email
Jesper Zwisler
JESPER ZWISLER
KOMMUNALDIREKTØR
HERLEV
Email

er desuden tidligere departementschef i Social- og Integrationsministeriet

Jørgen Jørgensen
JØRGEN JØRGENSEN
TIDLIGERE DIREKTØR
RIGSHOSPITALET OG AARHUS UNIVERSITET
Email
Topledelser i kommunerne kan gøre afgørende forskel for velfærdsudvikling og borgernes tillid til demokratiet, skriver decembers tre bogaktuelle kronikører

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vores velfærdssamfund er under pres. Det skyldes ikke manglende tilslutning fra befolkningen, eller mangel på penge til at drive vores velfærdssamfund eller pres udefra. Vores velfærdssamfund er under pres, fordi flere og flere borgere oplever, at de leverede ydelser ikke matcher deres behov og forventninger. Flere og flere borgere fravælger den offentlige sektors ydelser for i stedet at tilvælge private tilbud såsom private skoler, daginstitutioner, sundhedsforsikringer og arbejdsmarkedsforsikringer.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.