Kommunen.dk
MENU
Gode lederegenskaber er ikke noget, man er født med. I sin nye bog Omgivet af dårlige chefer skriver Thomas Erikson blandt andet om, hvordan ledelse skal udvikles og forfines løbende. I dette uddrag henvender han sig direkte til arbejdslivets silverbacks.
Gode lederegenskaber er ikke noget, man er født med. I sin nye bog "Omgivet af dårlige chefer" skriver Thomas Erikson blandt andet om, hvordan ledelse skal udvikles og forfines løbende. I dette uddrag henvender han sig direkte til arbejdslivets silverbacks.
Foto: Mary Mcdonald, Nature Picture Library/Ritzau Scanpix

BOGUDDRAG: Ryd op i dit lederskab

BOGUDDRAG: Ryd op i dit lederskab

Svensk succesforfatter udkommer på dansk med 352 siders brandtale til alle medarbejdere med elendige chefer og til alle chefer omgivet af dovne medarbejdere.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

OM FORFATTEREN

Thomas Erikson er foredragsholder, ledelseskonsulent og succesrig forfatter. Han har skrevet bestsellerne "Omgivet af psykopater" og "Omgivet af idioter", der er solgt i 500.000 eksemplarer i Sverige og udgivet i 40 lande. Begge oversat til dansk. I sin konsulentvirksomhed arbejder han med adfærdsforandring og med at øge kendskaben om, hvordan man kommunikerer effektivt i alle former for organisationer.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.