Kommunen.dk
MENU
John Brædder (th) har været borgmester i Guldborgsund siden 2009 og havde i 2017 et kanonvalg, hvor hans liste, Guldborgsundlisten, fordoblede sit stemmetal til en tredjedel af samtlige stemmer og blev byrådets største parti. DFs borgmesterkandidat, René Christensen (tv), blev den store taber ved det valg. Men John Brædder mener ikke, de etablerede partier med rette kan beskylde lokallisterne for at “stjæle deres vælgere, skriver han.
John Brædder (th) har været borgmester i Guldborgsund siden 2009 og havde i 2017 et kanonvalg, hvor hans liste, Guldborgsundlisten, fordoblede sit stemmetal til en tredjedel af samtlige stemmer og blev byrådets største parti. DF's borgmesterkandidat, René Christensen (tv), blev den store taber ved det valg. Men John Brædder mener ikke, de etablerede partier med rette kan beskylde lokallisterne for at “stjæle” deres vælgere, skriver han.
Foto: Finn Frandsen, Politiken/Ritzau Scanpix

Debat/ Ja tak til samarbejde uden rød eller blå manual 

Debat/ Ja tak til samarbejde uden rød eller blå manual 

3. dec. 2021
John Brædder
JOHN BRÆDDER
BORGMESTER OG FORMAND
GULDBORGSUNDLISTEN OG LOKALLISTERNE I DANMARK
Email

Foto: Patrick Kirkby

Formand for Lokallisterne i Danmark John Brædder forklarer, hvorfor han tror, flere lokalpolitikere fremover vil gøre sig fri af partierne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Dette indlæg er skrevet af formand for Lokallisterne i Danmark og afgående borgmester i Guldborgsund, John Brædder, inden valget. Efter nedtur ved forrige valg havde lokallisterne faktisk en fremgang på 14 pct. på landsplan ved valget i november. Antallet af kommuner med valgte lokalliste(r) er uændret 34 mod sidst et fald på fem, og de deles om 44 lokallister, der opnåede valg, en fremgang på fire lokallister i forhold til KV17. Abonnenter på DK Nyt kan læse mere HER og HER

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.