Kommunen.dk
MENU
Klip fra en messenger-tråd, hvor ti unge mænd fra Dansk Socialdemokratisk Ungdom udvekslede grovheder om kvindelige partifæller på talerstolen. 
En af kvinderne, Rikke From, dengang 18 år, siger til TV2:
“Jeg tror, der er mange, der har det sådan: Herregud, de har bare haft det lidt sjovt i en Facebook-tråd. Det tror jeg også, jeg selv havde tænkt på det tidspunkt...(men)...det plantede en vis usikkerhed hos mig. At jeg trods alt skulle tænke over, at nogen kunne dømme mig og skrive sådan om mig.
Klip fra en messenger-tråd, hvor ti unge mænd fra Dansk Socialdemokratisk Ungdom udvekslede grovheder om kvindelige partifæller på talerstolen. En af kvinderne, Rikke From, dengang 18 år, siger til TV2: “Jeg tror, der er mange, der har det sådan: ”Herregud, de har bare haft det lidt sjovt i en Facebook-tråd”. Det tror jeg også, jeg selv havde tænkt på det tidspunkt...(men)...det plantede en vis usikkerhed hos mig. At jeg trods alt skulle tænke over, at nogen kunne dømme mig og skrive sådan om mig”.
Foto: Information/TV2

“Vi kan alle sammen blive krænkere”

“Vi kan alle sammen blive krænkere”

At fyre “de gamle grise” løser ikke problemer med sexisme eller sexchikane, påpeger bogaktuel psykolog og arbejdsmiljørådgiver. Krænkelser er ledelsens ansvar.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Radikale Lotte Rods ti år gamle erindring om at skubbe sin nu forhenværende partileder Morten Østergaards uinviterede hånd væk fra sit lår skulle egentlig have illustreret en kønspolitisk pointe. Fungere som et snapshot af et utrygt arbejdsmiljø og et magthierarki, der ifølge metoo-bevægelsen især holder unge kvinder nede og ude med ufine herskerteknikker, som kvinderne først mange år senere tør indrømme, at de har underlagt sig.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.