Kommunen.dk
MENU
“En helt ufattelig forløsning sagde V-formand Troels Lund, og præcis sådan så han også ud på valgaftenen.
“En helt ufattelig forløsning” sagde V-formand Troels Lund, og præcis sådan så han også ud på valgaftenen.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Ærlig talt/ V har sendt rollen som regeringens ledende prügelknabe videre til S

Ærlig talt/ V har sendt rollen som regeringens ledende prügelknabe videre til S

Valgresultatet har sat Socialdemokratiet i en svikmølle, hvor partiet ikke kan flytte nogen brik i nogen retning, uden at alt bliver værre, end det allerede er.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

EP24 blev en grim oplevelse for Socialdemokratiet. Ikke alene blev statsministerpartiet overhalet af lillesøsterpartiet SF, rent stemmemæssigt kyssede man bunden med 15,6 pct. Det er det laveste siden 1898 (14,2 pct.) og skidt for historieskrivningen, men i praktisk politik her og nu er det mindst lige så slemt, at S dermed har overtaget Venstres rolle som regeringens ledende prügelknabe.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele Kommunen.dks artikler internet til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.

Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele Kommunen.dks artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på kommunen.dk

Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra det pågældende medie.