Kommunen.dk
MENU
Det svæver i luften og har efterhånden gjort det i mange måneder, “vi skal afbureaukratisere og fjerne unødige regler og krav. Men hvad er egentlig unødvendigt, og hvad må bestå?
Det svæver i luften og har efterhånden gjort det i mange måneder, “vi skal afbureaukratisere og fjerne unødige regler og krav”. Men hvad er egentlig unødvendigt, og hvad må bestå?
Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix

Klumme/ Frisættelse kræver handling frem for ord

Klumme/ Frisættelse kræver handling frem for ord

20. jan. 2024
Gry Bruun Nielsen
GRY BRUUN NIELSEN
BYRÅDSMEDLEM (R)
HJØRRING KOMMUNE
Email

Dette er et debatindlæg og udtrykker alene skribentens holdninger.
Har du selv et debatindlæg inden for Kommunen.dk’s interesseområder, kan du sende det til debatognavne@ kommunen.dk

De samme fortællinger om frisættelse genfortælles igen og igen, velvidende at vi i kommunerne oplever en ganske anden virkelighed, end man gør på Christiansborg, skriver byrådsmedlem Gry Bruun Nielsen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Statslig frisættelse af kommunerne er som at åbne vinduerne i et indelukket rum - det giver frisk luft og nye perspektiver. Når regeringen giver kommunerne mere autonomi, skabes der grobund for lokal innovation og skræddersyede løsninger. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.