Kommunen.dk
MENU
En af de forældre, der på godt og ondt kender forhindringsløbet gennem det børnepsykiatriske system er Monica Lylloff (nummer to fra venstre) Hun har tre børn med særlige behov og står bag facebookgruppen Bak op om de pårørende til handicap og psykisk sårbarhed, som på kort tid har fået mange medlemmer.
En af de forældre, der på godt og ondt kender forhindringsløbet gennem det børnepsykiatriske system er Monica Lylloff (nummer to fra venstre) Hun har tre børn med særlige behov og står bag facebookgruppen "Bak op om de pårørende til handicap og psykisk sårbarhed", som på kort tid har fået mange medlemmer.
Foto: Nikolai Linares, Ritzau Scanpix

Debat/ For lang vej til hjælp, når børn har psykiske vanskeligheder

Debat/ For lang vej til hjælp, når børn har psykiske vanskeligheder

28. nov. 2020
Anna Sofie Kjærgaard Hansen
ANNA SOFIE KJÆRGAARD HANSEN
LÆGE, PH.D.-STUDERENDE
AALBORG UNIVERSITETSHOSPITAL
Email
Marlene Briciet Lauritsen
MARLENE BRICIET LAURITSEN
PROFESSOR, DR.MED.
AALBORG UNIVERSITET
Email
Forældre oplever det som en kamp at få hjælp til deres børn. Vi skal og kan blive bedre, skriver kronikørerne

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Man kan jo godt selv finde mange informationer. Men det har været svært at vide, hvor man går hen på hvilket tidspunkt, og hvem står for hvad? Hvad er PPR (pædagogisk psykologisk rådgivning)’s rolle, hvad er egen læges rolle? Hvad kan de forskellige instanser tilbyde? Man skal som forældre selv opsøge meget hjælp og skubbe på. Tingene går ikke af sig selv.”

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.