Politik fra rødderne

Kristian Lausten tegner i disse år den politiske linje for Venstres Ungdom.
Kristian Lausten tegner i disse år den politiske linje for Venstres Ungdom.
Foto: Ronja Pilgaard

VU-formand: ‘Det er et utaknemmeligt job at være politiker i dag’

VUs formand har ingen planer om at blive politiker. Medmindre han får den rigtige opringning. Til gengæld har han masser af drømme for ungdomsorganisationen.

 førerløven

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Når man træder ind på VU-formandens kontor, emmer det af en god blanding mellem organisationskontor og drengeværelse. På væggen hænger et amerikansk flag. ‘Land of the free’. I hjørnet står en barglobe, og på skrivebordet en lidt for stor PH-lampe. På en eller anden måde kunne det her kontor ikke tilhøre andre end formanden for Venstres Ungdom. Lige dele drengerøv, gentleman, konservativ og libertarianer.

I disse år er det Kristian Lausten, der huserer på kontoret, og sammen med tre medarbejdere driver han organisationen, der for tiden tegner sig for 2.500 medlemmer. Det havde 15-årige Kristian, der var i praktik på Christiansborg, næppe regnet med, da han meldte sig ind i Venstres Ungdom for ti år siden. Dengang han gerne ville være politiker.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Demokrati


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57