Politik fra rødderne

Hos Venstres Ungdom gør aktivister klar til kamp under valgkampen i 2019. Partiet har i 2019 medlemsfremgang for første gang i fire år.
Hos Venstres Ungdom gør aktivister klar til kamp under valgkampen i 2019. Partiet har i 2019 medlemsfremgang for første gang i fire år.
Foto: Thomas Lekfeldt, Ritzau Scanpix

Færre aktive unge gør politik mere indspist

Politikerskoler, folkeoplysning eller bare en flok unge, der kan lide at diskutere politik?

 talentspirer

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

De er unge, ambitiøse og så har de en klar ide om, at de skal forandre verden til det bedre. Hvordan det skal gøres, er de ikke enige om, men de har det tilfælles, at de lægger masser af energi og kræfter i hver deres politiske kamp for et ungdomsparti.

Og så er de en særlig race, for der er ikke særlig mange af dem. Og det på trods af, at de løfter to vigtige roller i demokratiet, siger Johannes Andersen, lektor i almen samfundsbeskrivelse ved Aalborg Universitet. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Demokrati


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57