Kommunen.dk
MENU
Om handlen hos Alstom oplyste ARC i november sidste år til kommunen.dk, at opgaven blev sendt i prækvalifikation med henblik på at sikre flere tilbud på udførelsen. Men i redegørelsen fra juni skriver ARC til bestyrelsen, at der ingen skriftlig aftale er med Alstom.
Om handlen hos Alstom oplyste ARC i november sidste år til kommunen.dk, at opgaven blev sendt i prækvalifikation "med henblik på at sikre flere tilbud på udførelsen." Men i redegørelsen fra juni skriver ARC til bestyrelsen, at der "ingen skriftlig aftale" er med Alstom.
Foto: Skærmbillede fra redegørelsen.

Mørklagde millionkontrakter: Affaldsselskab vender på en tallerken i sag om ulovlige indkøb

Mørklagde millionkontrakter: Affaldsselskab vender på en tallerken i sag om ulovlige indkøb

Amager Ressource Center erkender nu, at en række mørklagte kontrakter blev indgået i strid med reglerne. Selskabet har ellers tidligere afvist, at kontrakterne var ulovlige.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det kommunalt ejede affaldsselskab Amager Ressource Center (ARC) har givet urigtige oplysninger om flere ulovlige millionkontrakter, som selskabet har indgået med tre private virksomheder - uden offentlige udbud.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.