Politik fra rødderne

Af Stina Egidius Miller
 | 
Lærer, Nordstjerneskolen, Gribskov
Kulturelle oplevelser er næring for sjælen og en ret for alle børn. Den ret må familiens økonomi ikke spænde ben for, skriver Stina Egidius Miller.
Kulturelle oplevelser er næring for sjælen og en ret for alle børn. Den ret må familiens økonomi ikke spænde ben for, skriver Stina Egidius Miller.
Foto: Morten Stricker, Midtjyske Medier, Ritzau Scanpix

Kulturfattige børn kan vi ikke være bekendt

En lokal kulturtjeneste skal sikre, at ikke kun de riges børn får den kulturelle næring for sjælen, de har ret til, skriver sjællandsk folkeskolelærer.

  Lokale kulturtjenester kan være en vigtig brik i at gøre kulturen tilgængelig for alle i befolkningen. Derfor bør alle kommuner have en kulturtjeneste

Alle børn i Danmark skal have kulturoplevelser. Det får de ikke nu. Flere børn lever i familier, hvor de oplevelser bliver frasorteret som karsedrysset på den flade leverpostejsmad. Kulturelle oplevelser er næring for sjælen, og børn af udsatte familier, skal også have deres del af kagen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57