Økonomi

Randers afviser kritik: Vil redde skrantende familieafdeling

Formanden for Børne- og Skoleudvalget i Randers, Anders Buhl-Christensen (V), kan ikke genkende plejefamiliernes kritik. Hverken den, der kommer fra de enkelte plejefamilier i Randers eller den fra Plejefamiliernes Landsorganisation.

26. marts 2017 | Af Ronja Pilgaard

udsatte

Plejefamilier i lønkonflikt med kommuner

Flere kommuner indfører netop nu gennemsnitsløn for plejefamilier, hvilket medfører en lønnedgang. Afviser familierne lønnedgangen, fjerner kommunerne børnene. Særligt en sag i Randers har fået opmærksomhed.

26. marts 2017 | Af Ronja Pilgaard

Analyse: KL-udligningskompromis skal læses med lup

Elleve nordjyske kommuner tvang KL’s delegeretmøde til at tale om det emne, som foreningen i mange år har gjort alt for ikke at tale om: Udligningen mellem landets kommuner.

19. marts 2017 | Af Arne Ullum

Kommunale udbud: Valgfrihed eller en spareøvelse?

”Udbud af plejen må aldrig blive en spareøvelse for kommunerne, men skal ses som en god service- og samarbejdspartner for den kommunale hjemmepleje.”

5. marts 2017 | Af Susanne Eilersen

Økonomiske incitamenter i kommunerne: Hvornår virker de (efter hensigten)?

”Ligesom vi gerne vil købe frugt frem for slik i super­ markedet, vil kommunerne gerne prioritere ældre­maden, og så kan et lille puf fra en statslig pulje (incitamentet) have en effekt.”

5. marts 2017 | Af Lotte Bøgh Andersen

Økonomi

De fattigste udkantskommuner får store ekstrabeløb i udligning i 2018

En række af de økonomisk absolut svageste kommuner kan se frem til store ekstrabeløb i udligning i 2018, fordi værdien af en række sociale kriterier stiger dramatisk. Pengene kommer fra de lidt mindre fattige udkantskommuner.

26. februar 2017 | Af Arne Ullum
Ulf Høyen (th.) fra Nordic Corporate Finance repræsenterer de udenlandske investorer, der har investereret i Høje Taastrups nye kæmpevandland med navnet Nordic Water Universe.

Q & A

”Det nytter ikke noget at tænke småt”

Verdens femte største vandland skal styrke turismen og skabe tusindvis af job i Høje-Taastrup. Kommunen har spurgt investorernes danske repræ­sentant, Ulf Høyen, hvordan sådan en aftale kommer i hus.

26. februar 2017 | Af Astrid Skov Andersen

Demokratisk kontrol, tak!

”Vi kan som borgere ikke længere være sikre på, at de ansatte af sig selv gør anskrig, når kvaliteten ikke er i orden. For selv om de offentligt ansatte stadig har ret (og pligt) til at råbe op, når noget ikke går, som det burde, så er det bestemt ikke længere velset.“

12. februar 2017 | Af Kirsten Normann Andersen

Børnecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Skolecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder, faglige organisationer og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Kommunikationschef

Kan du sætte retning for kommunikationen i en kommune med 61.000 borgere og 5.000 ansatte? Er du en inspirerende leder, der tænker strategisk og tør udfordre? Forstår du at navigere i en politisk styret organisation? Har du næse for de gode historier – og kan du få Guldborgsund Kommune på landkortet? Så er du måske ... Læs mere

Analysemedarbejder til Administration og ledelse

Brænder du for at udvikle og drive analysearbejde i samspil med både ledelse og medarbejdere?

Afdelingsleder til børne- og ungetilbud

Brænder du for at gøre en forskel, og kan du konsolidere og videreudvikle et unikt tilbud for børn og unge med alvorlige synsnedsættelser i tæt samspil med dedikerede og dygtige medarbejdere? Så skal du søge stillingen som afdelingsleder på Synscenter Refsnæs

Direktør med potentiale til kommune med ambitioner

Du bliver en central skikkelse i de kommende års seje træk for den fortsatte udvikling på vitale velfærdsområder i en ambitiøs vækstkommune

Direktør til Børnenes Hovedstad

Kan du bygge en by i børnehøjde?

To direktører

To direktører søges til en kommune med en ambitiøs dagsorden med store strategiske satsninger.

Planchef (Genopslag)

Det er vigtigt, at du har en god faglig indsigt og forstår de bærende principper for byplanlægning og byggesagsbehandling. – See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1393&ProjectId=143750&MediaId=5#sthash.g0ZSbYLy.dpuf

Juridisk konsulent /specialkonsulent

Vi søger en juridisk konsulent/specialkonsulent til en fuldtidsstilling ved Center for Byråd, Personale og Strategi. Din arbejdsplads vil være i Hobro
Skriv dig op til vores
GRATIS NYHEDSBREV
hver uge gør vi et par artikler gratis
JA TAK
Kan afmeldes med et knaptryk
– men det tror vi ikke, du får lyst til