Netværk

KV17

De første valgforbund på vej – i skyggen af blandede erfaringer

Intet valgteknisk samarbejde kan betyde stemmespild og mistede taburetter – men valgforbund er bare heller ingen garanti for noget som helst på valgnatten. Læs om Næstved, Nyborg, Hillerød, Ringkøbing-Skjern, Roskilde og Hvidovre.

27. marts 2017 | Af Knud Abildtrup

Ugens navne: Marcus Knuth vil ind i kommunalpolitik, V mister medlem til LA og ny familiechef skal rydde op

Folketingsmedlem Marcus Knuth, der siden FV15 har tegnet Venstres profil på udlændingeområdet, skal ved KV17 være med til at kapre stemmer i hovedstaden, skriver TV 2 Lorry. Marcus Knuth bor i dag i København, og udlændingeordføreren ser frem til at væ … Læs mere

26. marts 2017 | Af Redaktionen

Ugens navne: Tidligere S-minister stopper, vraget kandidat går efter borgmesterkæden og borgmester siger farvel i utide

Tidligere minister Carsten Hansen (S) havde sikret sig opstilling til KV17, men vælger i stedet at satse på et civilt job. I Vordingborg Kommune er V-borgmester Knud Kristensen stoppet før tid, og i Ringkøbing-Skjern har Lennart Qvist ikke opgivet at blive borgmester, selvom han for et år siden tabte afstemningen om at blive Venstres kandidat til posten.

19. marts 2017 | Af Redaktionen

Tættere på

Borgmester flytter sit kontor ud i virkeligheden

Der er alt for langt mellem rådhuset og virkeligheden. Det forsøger borgmesteren i Faaborg-Midtfyn at rette op på ved at placere sit kontor midt i virkeligheden tre dage om ugen.

19. marts 2017 | Af Astrid Skov Andersen

Bag om Borgmesteren

Allerøds borgmester: ”Jeg laver ikke længere rullefald på dansegulvet”

Allerøds borgmester lever og ånder for at udvikle sig selv og andre. Og så elsker han krimier, men er bange for død, mus og fugle. Kom med bagom Jørgen Johansen (K), der gik til hiphop som 40-årig.

19. marts 2017 | Af Hanne Korvig

Ugens navne: Tidligere overborgmester død, S-medlem går til Alternativet og nyt parti stiftes

Den tidligere overborgmester i København, Lars Engberg (S), der afløste Jens Kramer Mikkelsen (S) er afgået ved døden. I Gribskov bliver Alternativet nu repræsenteret i byrådet, efter at et socialdemokratisk byrådsmedlem er hoppet over til liste Å. Og i Horsens har en tidligere DF’er stiftet – ‘Moderate Danske Folk’.

26. februar 2017 | Af Redaktionen
Helle Adelborg (S) på Rigsbjerggård-grunden i Hvidovres bymidte, hvor den omdiskuterede Rigsbjerggård ligger, ”hvis eksistens­berettigelse er blevet diskuteret i snart 40 år.” I baggrunden til højre ser vi rådhuset.

Bagom borgmesteren

Hvidovres borgmester: ”Livet er for kort til at bære nag – så svesken på disken”

Hvidovres borgmester er en robust dame, der vil have rene linjer i relationerne og sin mands risotto på tallerkenen. Kom med bagom Helle Adelborg (S), der krydser dagen af med en Wordfeud med mor.

26. februar 2017 | Af Hanne Korvig
Alex Vanopslagh er den nye spids for LA i København. I sommer vandt han DM i debat på Folkemødet.

KV17

Tomands­grupper er luksus i LA

Liberal Alliance er i dag repræsenteret i 31 byråd – i fire af dem med hele to byrådsmedlemmer: Hørsholm, Holbæk, Syddjurs og Slagelse.

12. februar 2017 | Af Knud Abildtrup

Børnecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Skolecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder, faglige organisationer og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Kommunikationschef

Kan du sætte retning for kommunikationen i en kommune med 61.000 borgere og 5.000 ansatte? Er du en inspirerende leder, der tænker strategisk og tør udfordre? Forstår du at navigere i en politisk styret organisation? Har du næse for de gode historier – og kan du få Guldborgsund Kommune på landkortet? Så er du måske ... Læs mere

Analysemedarbejder til Administration og ledelse

Brænder du for at udvikle og drive analysearbejde i samspil med både ledelse og medarbejdere?

Afdelingsleder til børne- og ungetilbud

Brænder du for at gøre en forskel, og kan du konsolidere og videreudvikle et unikt tilbud for børn og unge med alvorlige synsnedsættelser i tæt samspil med dedikerede og dygtige medarbejdere? Så skal du søge stillingen som afdelingsleder på Synscenter Refsnæs

Direktør med potentiale til kommune med ambitioner

Du bliver en central skikkelse i de kommende års seje træk for den fortsatte udvikling på vitale velfærdsområder i en ambitiøs vækstkommune

Direktør til Børnenes Hovedstad

Kan du bygge en by i børnehøjde?

To direktører

To direktører søges til en kommune med en ambitiøs dagsorden med store strategiske satsninger.

Planchef (Genopslag)

Det er vigtigt, at du har en god faglig indsigt og forstår de bærende principper for byplanlægning og byggesagsbehandling. – See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1393&ProjectId=143750&MediaId=5#sthash.g0ZSbYLy.dpuf

Juridisk konsulent /specialkonsulent

Vi søger en juridisk konsulent/specialkonsulent til en fuldtidsstilling ved Center for Byråd, Personale og Strategi. Din arbejdsplads vil være i Hobro
Skriv dig op til vores
GRATIS NYHEDSBREV
hver uge gør vi et par artikler gratis
JA TAK
Kan afmeldes med et knaptryk
– men det tror vi ikke, du får lyst til