Kultur

Funktionel dumhed kan hindre innovation

“Skal vi fremme innovation i offentlige organisationer, kræver det, at vi bekæmper den dumhed, som truer medarbejdere og organisationer.”

16. april 2017 | Af Finn Wiedemann
Ulf Høyen (th.) fra Nordic Corporate Finance repræsenterer de udenlandske investorer, der har investereret i Høje Taastrups nye kæmpevandland med navnet Nordic Water Universe.

Q & A

”Det nytter ikke noget at tænke småt”

Verdens femte største vandland skal styrke turismen og skabe tusindvis af job i Høje-Taastrup. Kommunen har spurgt investorernes danske repræ­sentant, Ulf Høyen, hvordan sådan en aftale kommer i hus.

26. februar 2017 | Af Astrid Skov Andersen

Kommunen betalte hans ph.d.

Hvidovre betalte hans ph.d. – nu fortæller han forstædernes historie

Forvandlingen til noget nyt og smartere risikerer at rive de gamle forstæder over på midten mellem gamle beboere i betonblokke og rige tilflyttere i villakvarterer, advarer Poul Sverrild. Han har netop forsvaret sin ph.d., der er sponseret af Hvidovre Kommune.

11. december 2016 | Af Frederik Buhl Kristensen

Idræt og kultur skal tænkes ind i nye byområder:

Fodbold, gymnastik og musik binder os sammen som danskere.

4. december 2016 | Af Carl Christian Ebbesen

Danmark ville udrydde næsehornene – nænsomt

”I dele af embedsværket og blandt toppolitikere er der en indgroet (eller påtaget) uvidenhed om, hvor galt det står til med naturen i Danmark – til trods for årtiers vifte af enslydende fagrapporter om den generelle tilbagegang og mangelfulde indsats.”

24. oktober 2016 | Af Rune Engelbreth Larsen

OL viste, at eliteidrætten trives i Danmark.

Men vi står over for et valg: Skal vi dyrke mangfoldigheden eller lave idrætsfabrikker?

9. oktober 2016 | Af Eva Kartholm

Et knagende gammelt hus og en syngende hofte

“De højlydt erklærede religionsfornægtere startede for et års tid siden en kampagne, hvor selskabet blandt andet gjorde det muligt at melde sig ud af Folkekirken med nogle få greb på computeren. Og det har bragt sindene i kog. Den slags effektfulde angreb er det ærværdige gamle hus ikke vant til.”

9. oktober 2016 | Af Morten Uhrenholdt

Navneleg

Hvor hører kulturen hjemme?

Nogle kommuner følger en tradition med at have en Kultur- og Fritidsforvaltning og et tilsvarende politisk udvalg med samme navn. Andre har lagt kulturen sammen med teknik og miljø, sundhed eller børn.

18. september 2016 | Af Iben Augustsen
»

Juridisk rådgiver og forhandler til IDA

Vil du være med til at udvikle og sikre IDAs medlemmers rammer og ansættelsesvilkår?

Dygtig og ambitiøs tilbudskonsulent

Brænder du for at beskæftige dig med rådgivning af virksomheder, og har du lyst til at arbejde med forretningsrådgivning, er stillingen som Business Development Consultant måske noget for dig

Kompetent chef for Sundhed, Pleje & Omsorg

Du får en central plads i indsatsen for sundhedsfremme, forebyggelse, pleje og omsorg, behandling og rehabilitering. Afsættet er en stærk vision, der skal styrke livsmod, ressourcer og nye muligheder

Bosætningskonsulent

Vi skal bruge en ny kollega, der kan være med til at skrive og derefter drive Vordingborg Kommunes bosætningsstrategi.

Skarp økonomikonsulent

Er du den skarpe økonomikonsulent, der kan understøtte det gode budget- og regnskabsarbejde? … så har vi en spændende stilling til dig, hvor du vil spille en vigtig rolle i udviklingen af økonomistyringen af området for pleje og visitation

Afdelingsleder til en datadreven Økonomistab

Vi søger en afdelingsleder til en ny afdeling, Budget & Data, som etableres ved at ændre på Økonomistabens nuværende interne organisation

Byg & Miljøchef

Afdelingschef til Byg og Miljø

Centerchef til Center for Sundhed og Velfærd

Har du visioner for fremtidens sundhed og pleje? Er du en erfaren chef, der kan vise vejen, omsætte strategi til praksis og understøtte samarbejde på tværs?