Interview

Netværk

Bornholms borgmester: “Jeg er motorisk udfordret fra naturens side …”

Bornholms borgmester går målrettet efter det bedste måltid mad til alle, magter ikke et dansegulv og savner klare udmeldinger i sit politiske miljø. Kom med bagom Winni Grosbøll (S), der mest går i mørkt tøj – af en grund.

26. marts 2017 | Af Hanne Korvig 1

Interview

Kommunalordførere: Sådan renser vi ud i regler og dokumentationskrav

Fra begge fløje blæser der historisk kraftige afbureaukratiserings-vinde, men de kommunale ordførere udpeger en god håndfuld forhindringer, der skal overvindes, før historien kan skrives. 

26. marts 2017 | Af Arne Ullum

Bag om Borgmesteren

Allerøds borgmester: ”Jeg laver ikke længere rullefald på dansegulvet”

Allerøds borgmester lever og ånder for at udvikle sig selv og andre. Og så elsker han krimier, men er bange for død, mus og fugle. Kom med bagom Jørgen Johansen (K), der gik til hiphop som 40-årig.

19. marts 2017 | Af Hanne Korvig

Ordførere: Derfor er selvstyret udfordret

Der er enighed om diagnosen: Selvstyret er i krise – men kuren ser forskellig ud henover det politiske spektrum. Et opgør med centralisme og regnearkskultur synes dog at være på vej.

5. marts 2017 | Af Arne Ullum
Selvom Komdir’s formand beskriver sig selv som “varm tilhænger” af samskabelse, ser han med en vis skepsis på den igangværende iver.

Organisation

Henrik Kolind: De danske kommuner har lavet samskabelse i mere end 150 år

Samskabelse er ikke kun at invitere borgerne ind på rådhuset, mener formanden for Komdir. Hver kommune skal finde sin egen model, siger han, men advarer imod, at man kaster det repræsentative demokrati ‘ud med badevandet’.

5. marts 2017 | Af Frederik Buhl Kristensen
Henrik Rasmussen er glad for motion. Her på sin mountainbike i skoven. “Jeg cykler kun om sommeren. Om vinteren er det for farligt. Husk på – jeg er jo en gammel mand! Jeg gider ikke at ligge og rode rundt med et brækket kraveben.”

Netværk

Vallensbæks borgmester: “Jeg er en drømmer – ikke en bureaukrat”

Vallensbæks borgmester er entreprenør by heart. Han hepper på fremtidens unge og dur ikke til at sidde på sine hænder. Kom med bagom Henrik Rasmussen (K), der drømmer om en (næsten) mailfri verden.

5. marts 2017 | Af Hanne Korvig 1
Helle Adelborg (S) på Rigsbjerggård-grunden i Hvidovres bymidte, hvor den omdiskuterede Rigsbjerggård ligger, ”hvis eksistens­berettigelse er blevet diskuteret i snart 40 år.” I baggrunden til højre ser vi rådhuset.

Bagom borgmesteren

Hvidovres borgmester: ”Livet er for kort til at bære nag – så svesken på disken”

Hvidovres borgmester er en robust dame, der vil have rene linjer i relationerne og sin mands risotto på tallerkenen. Kom med bagom Helle Adelborg (S), der krydser dagen af med en Wordfeud med mor.

26. februar 2017 | Af Hanne Korvig
Ulf Høyen (th.) fra Nordic Corporate Finance repræsenterer de udenlandske investorer, der har investereret i Høje Taastrups nye kæmpevandland med navnet Nordic Water Universe.

Q & A

”Det nytter ikke noget at tænke småt”

Verdens femte største vandland skal styrke turismen og skabe tusindvis af job i Høje-Taastrup. Kommunen har spurgt investorernes danske repræ­sentant, Ulf Høyen, hvordan sådan en aftale kommer i hus.

26. februar 2017 | Af Astrid Skov Andersen

Børnecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Skolecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder, faglige organisationer og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Kommunikationschef

Kan du sætte retning for kommunikationen i en kommune med 61.000 borgere og 5.000 ansatte? Er du en inspirerende leder, der tænker strategisk og tør udfordre? Forstår du at navigere i en politisk styret organisation? Har du næse for de gode historier – og kan du få Guldborgsund Kommune på landkortet? Så er du måske ... Læs mere

Analysemedarbejder til Administration og ledelse

Brænder du for at udvikle og drive analysearbejde i samspil med både ledelse og medarbejdere?

Afdelingsleder til børne- og ungetilbud

Brænder du for at gøre en forskel, og kan du konsolidere og videreudvikle et unikt tilbud for børn og unge med alvorlige synsnedsættelser i tæt samspil med dedikerede og dygtige medarbejdere? Så skal du søge stillingen som afdelingsleder på Synscenter Refsnæs

Direktør med potentiale til kommune med ambitioner

Du bliver en central skikkelse i de kommende års seje træk for den fortsatte udvikling på vitale velfærdsområder i en ambitiøs vækstkommune

Direktør til Børnenes Hovedstad

Kan du bygge en by i børnehøjde?

To direktører

To direktører søges til en kommune med en ambitiøs dagsorden med store strategiske satsninger.

Planchef (Genopslag)

Det er vigtigt, at du har en god faglig indsigt og forstår de bærende principper for byplanlægning og byggesagsbehandling. – See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1393&ProjectId=143750&MediaId=5#sthash.g0ZSbYLy.dpuf

Juridisk konsulent /specialkonsulent

Vi søger en juridisk konsulent/specialkonsulent til en fuldtidsstilling ved Center for Byråd, Personale og Strategi. Din arbejdsplads vil være i Hobro
Skriv dig op til vores
GRATIS NYHEDSBREV
hver uge gør vi et par artikler gratis
JA TAK
Kan afmeldes med et knaptryk
– men det tror vi ikke, du får lyst til