HR & uddannelse

Borgerlige blokerer for erhvervs-skoler

”Omprioriterings­bidraget. Et ord, som i virkeligheden kan oversættes til: nu-blokerer-vi-for-erhvervsskolernes-fremskridt-og-skævvrider-Danmark-bidrag.”

26. marts 2017 | Af Magnus Heunicke

Helt ærligt, Anders!

“SU’en er en investering. Det er penge, som foræres til studerende, men på sigt kommer de så også igen til samfundet. Og de kommer ikke bare igen – de kommer rigtigt, rigtigt mange gange igen.”

4. december 2016 | Af Nanna Bonde

Hvornår har I sidst fejret, at I er lykkedes med at lære?

”Når embedsmænd i de danske kommuner fortæller mig, at de skal være langt bedre til at tage ved lære af fejl, at have modet til at være lærende og at dykke ned i de svære problemstillinger, så vinder jeg en tro på, at der er uudnyttede læringsreserver i vores organisationer.”

4. december 2016 | Af Lene Tanggaard

Efteruddannelse bør tage afsæt i kerneopgaven.

Den eksisterende måde at tænke kompetenceudvikling på er alt for tilfældig.

23. oktober 2016 | Af Martin Nielsen

Humanisten og erhvervslivet – er et umage par, der har brug for hinanden

”Det betyder, at erhvervslivet skal tage nogle chancer og ansætte nogen, der ikke ligner dem, man havde i forvejen. Det kræver bare, at man rekrutterer bredt og husker noget så banalt som at skrive jobopslag i et sprog, der ikke er så dybt nedsunket i managementsprog, at ingen uden en uddannelse fra CBS forstår det.”

4. september 2016 | Af Dennis Nørmark 1

Arbejdspladsen som en arena for læring

”Vi tager primært hånd om det formaliserede rum, mens det er langt mere tilfældigt, hvad der sker i de semiformaliserede og uformaliserede rum. Spørgsmålet er, hvordan vi begynder at arbejde og styre mere systematisk i disse to rum.”

22. juni 2016 | Af Niels Christian Barkholt 1

jobvækst

Individuel tilgang hjælper akademikere i job

Vejle Kommune scorer højt, når det gælder om at få både nyledige og langtidsledige akademikere i job, viser analyse. En hurtig risikovurdering og vejledning giver pote, mener den lokale formand for Arbejdsmarkedsudvalget.

14. juni 2016 | Af Morten Munkholm

Hvad en skolesammen­lægning kan lære os om organisationer i forandring

”Som følge af ledelsens beslutning om at gøre forandringen transformationel og proaktiv oplevede flere lærere fusionsprocessen som unødig frustrerende og ulogisk.”

5. juni 2016 | Af Lotte Bøgh Andersen
»

Centerleder til Misbrug & Udsatte området

Center for Misbrug & Udsatte området i Esbjerg Kommune søger ny centerleder pr. 1. november 2017

Leder til Byggesag og ejendomsskat

Vi har travlt og er i centrum af udviklingen. Vi har brug for den helt rigtige leder til at stå i spidsen for vores hold af dygtige og engagerede medarbejdere

Analysestærk økonomikonsulent

Solrød Kommune skal stå stærkere på effektiviserings- og styringsdagsordenen, og vi har derfor brug for en økonomikonsulent mere. Kan du lide at udvikle økonomisk styring, men samtidig være forankret i den normale drift, så vil du være et godt bud på vores nye økonomikonsulent

Konsulent til kontrolenhed

Kan du acceptere snyd med sociale ydelser?

2 Økonomikonsulenter

Esbjerg Kommunen søger 1 økonomikonsulent der brænder for: Budgetlægning og økonomistyring Regnskab og økonomistyring

Stabschef til Ældre- og Handicapforvaltningen

Har du mod på faglig udvikling uden at gå på kompromis med sikker drift? Er dit perspektiv strategisk og helhedsorienteret? Vil du arbejde med politisk effektstyring? Så er du måske Ældre- og Handicapforvaltningens (ÆHF) nye stabschef for økonomi og HR!

Chef for Bibliotek, Borgerservice og Fritid

Horsens Kommune søger en chef til en nyetableret organisation der dækker Bibliotek, Borgerservice og Fritid.

Planchef

Vores planchef gennem knapt 4 år er blevet Teknisk Direktør i en nærliggende kommune. Derfor søger vi nu en afløser

Leder af Natur og Miljø

Halsnæs Kommune søger en ny leder for vores Natur- og Miljøafdeling. Du vil få ansvar for 10 dygtige og engagerede medarbejdere og være med til at præge en kommune, der er ambitiøs i sin natur- og miljøindsats

Leder til bibliotek, kulturhus og borger­service

Odsherred Kommune søger pr. 1. november 2017 en visionær og kulturskabende leder til BOK, som er en dynamisk og kompleks kulturinstitution, der rummer biblioteker, kulturhuse, galleri og borgerservice