HR & uddannelse

Borgerlige blokerer for erhvervs-skoler

”Omprioriterings­bidraget. Et ord, som i virkeligheden kan oversættes til: nu-blokerer-vi-for-erhvervsskolernes-fremskridt-og-skævvrider-Danmark-bidrag.”

26. marts 2017 | Af Magnus Heunicke

Helt ærligt, Anders!

“SU’en er en investering. Det er penge, som foræres til studerende, men på sigt kommer de så også igen til samfundet. Og de kommer ikke bare igen – de kommer rigtigt, rigtigt mange gange igen.”

4. december 2016 | Af Nanna Bonde

Hvornår har I sidst fejret, at I er lykkedes med at lære?

”Når embedsmænd i de danske kommuner fortæller mig, at de skal være langt bedre til at tage ved lære af fejl, at have modet til at være lærende og at dykke ned i de svære problemstillinger, så vinder jeg en tro på, at der er uudnyttede læringsreserver i vores organisationer.”

4. december 2016 | Af Lene Tanggaard

Efteruddannelse bør tage afsæt i kerneopgaven.

Den eksisterende måde at tænke kompetenceudvikling på er alt for tilfældig.

23. oktober 2016 | Af Martin Nielsen

Humanisten og erhvervslivet – er et umage par, der har brug for hinanden

”Det betyder, at erhvervslivet skal tage nogle chancer og ansætte nogen, der ikke ligner dem, man havde i forvejen. Det kræver bare, at man rekrutterer bredt og husker noget så banalt som at skrive jobopslag i et sprog, der ikke er så dybt nedsunket i managementsprog, at ingen uden en uddannelse fra CBS forstår det.”

4. september 2016 | Af Dennis Nørmark 1

Arbejdspladsen som en arena for læring

”Vi tager primært hånd om det formaliserede rum, mens det er langt mere tilfældigt, hvad der sker i de semiformaliserede og uformaliserede rum. Spørgsmålet er, hvordan vi begynder at arbejde og styre mere systematisk i disse to rum.”

22. juni 2016 | Af Niels Christian Barkholt 1

jobvækst

Individuel tilgang hjælper akademikere i job

Vejle Kommune scorer højt, når det gælder om at få både nyledige og langtidsledige akademikere i job, viser analyse. En hurtig risikovurdering og vejledning giver pote, mener den lokale formand for Arbejdsmarkedsudvalget.

14. juni 2016 | Af Morten Munkholm

Hvad en skolesammen­lægning kan lære os om organisationer i forandring

”Som følge af ledelsens beslutning om at gøre forandringen transformationel og proaktiv oplevede flere lærere fusionsprocessen som unødig frustrerende og ulogisk.”

5. juni 2016 | Af Lotte Bøgh Andersen
»

Juridisk rådgiver og forhandler til IDA

Vil du være med til at udvikle og sikre IDAs medlemmers rammer og ansættelsesvilkår?

Dygtig og ambitiøs tilbudskonsulent

Brænder du for at beskæftige dig med rådgivning af virksomheder, og har du lyst til at arbejde med forretningsrådgivning, er stillingen som Business Development Consultant måske noget for dig

Kompetent chef for Sundhed, Pleje & Omsorg

Du får en central plads i indsatsen for sundhedsfremme, forebyggelse, pleje og omsorg, behandling og rehabilitering. Afsættet er en stærk vision, der skal styrke livsmod, ressourcer og nye muligheder

Bosætningskonsulent

Vi skal bruge en ny kollega, der kan være med til at skrive og derefter drive Vordingborg Kommunes bosætningsstrategi.

Skarp økonomikonsulent

Er du den skarpe økonomikonsulent, der kan understøtte det gode budget- og regnskabsarbejde? … så har vi en spændende stilling til dig, hvor du vil spille en vigtig rolle i udviklingen af økonomistyringen af området for pleje og visitation

Afdelingsleder til en datadreven Økonomistab

Vi søger en afdelingsleder til en ny afdeling, Budget & Data, som etableres ved at ændre på Økonomistabens nuværende interne organisation

Byg & Miljøchef

Afdelingschef til Byg og Miljø

Centerchef til Center for Sundhed og Velfærd

Har du visioner for fremtidens sundhed og pleje? Er du en erfaren chef, der kan vise vejen, omsætte strategi til praksis og understøtte samarbejde på tværs?