Christiansborg

SKAT samler indsatsen mod skattely i et nyt center og øger den årlige økonomiske bevilling fra 10 til 25 millioner kroner de næste fire år. Folketingets partier er også enige om at sætte fokus på skatterådgiveres ansvar, når de rådgiver om forretningsmodeller ved brug af skattely i udlandet.

Skat

Enigt Folketing giver skatte-ål et ”ordentligt gok i nødden”

Skattemyndighedernes indsats omkring bekæmpelse af international skatteunddragelse skal nu samles i et nyt center.

21. maj 2017 | Af Jens Holm

Q&A

Ammitzbøll: “Christiansborg vil trække sig tilbage”

Det har været en målsætning for samtlige regeringer siden 80’erne at mindske bureaukratiet, men alligevel har omfanget af regler og dokumentationskrav fået lov til at vokse ufortrødent, så hvorfor tror økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll (LA), at det vil lykkes denne gang?

9. april 2017 | Af Anders Kjøller

Reformen overser et væsentligt potentiale

”En reform, der skal sætte sig afgørende nye spor i den offentlige sektors måde at arbejde og udvikle sig på, må og skal involvere den politiske ledelse.”

9. april 2017 | Af Allan Vendelbo 4

Når landspolitik gør ondt lokalt

”Landspolitiske kriser er et mareridt for kandidaterne til kommunalvalget. Derfor bruger nogle kandidater valgåret til at lægge afstand til moderpartiet, når det ikke længere passer ind i den lokale fortælling om partiet.”

19. marts 2017 | Af Maria Steno

Interview

Kommunalordførere: Vi er for hurtige til at gå på News

Mediernes konstante krav om kommentarer fra politikerne kombineret med politikernes lige så konstante behov for opmærksomhed har sat det kommunale selvstyre under pres, erkender en række kommunalordførere.

19. marts 2017 | Af Arne Ullum

Ordførere: Derfor er selvstyret udfordret

Der er enighed om diagnosen: Selvstyret er i krise – men kuren ser forskellig ud henover det politiske spektrum. Et opgør med centralisme og regnearkskultur synes dog at være på vej.

5. marts 2017 | Af Arne Ullum

En læks anatomi

”Den, der lækkede den udvalgte bid af Vederlagskommissionens forslag, kan kun være tilfreds.”

5. marts 2017 | Af Michael Kjærgård
John Cleese i rollen som Mister Fawlty er tilsyneladende et politisk forbillede både i amerikansk og dansk politik.

Mister Fawlty – et politisk forbillede

”Hjemlig politik byder på masser af kaos og knap så megen komik. Men det kræver jævnt hen en robust humoristisk sans at bevidne.”

5. marts 2017 | Af Morten Uhrenholdt
»

Juridisk rådgiver og forhandler til IDA

Vil du være med til at udvikle og sikre IDAs medlemmers rammer og ansættelsesvilkår?

Dygtig og ambitiøs tilbudskonsulent

Brænder du for at beskæftige dig med rådgivning af virksomheder, og har du lyst til at arbejde med forretningsrådgivning, er stillingen som Business Development Consultant måske noget for dig

Kompetent chef for Sundhed, Pleje & Omsorg

Du får en central plads i indsatsen for sundhedsfremme, forebyggelse, pleje og omsorg, behandling og rehabilitering. Afsættet er en stærk vision, der skal styrke livsmod, ressourcer og nye muligheder

Bosætningskonsulent

Vi skal bruge en ny kollega, der kan være med til at skrive og derefter drive Vordingborg Kommunes bosætningsstrategi.

Skarp økonomikonsulent

Er du den skarpe økonomikonsulent, der kan understøtte det gode budget- og regnskabsarbejde? … så har vi en spændende stilling til dig, hvor du vil spille en vigtig rolle i udviklingen af økonomistyringen af området for pleje og visitation

Afdelingsleder til en datadreven Økonomistab

Vi søger en afdelingsleder til en ny afdeling, Budget & Data, som etableres ved at ændre på Økonomistabens nuværende interne organisation

Byg & Miljøchef

Afdelingschef til Byg og Miljø

Centerchef til Center for Sundhed og Velfærd

Har du visioner for fremtidens sundhed og pleje? Er du en erfaren chef, der kan vise vejen, omsætte strategi til praksis og understøtte samarbejde på tværs?