Børn & unge

Investeringer

Tidlig indsats virker

Køge Kommune opsporer langt flere familier med behov for hjælp end før. Alligevel falder antallet af familier, som har brug for en specialindsats. Det målrettede arbejde med tidlig indsats virker, viser erfaringerne fra Aarhus og Køge.

26. marts 2017 | Af Susanne Sayers

Fællesskaber integrerer unge flygtninge

”Unge skal fra starten i deres integrationsforløb kunne se en mulig fremtid i landet – ellers er risikoen for, at de bliver ensomme og frustrerede, desto meget større.”

26. februar 2017 | Af Aja Heinze

Fjern blikket fra bakspejlet:

Hæv kvaliteten i landets dagtilbud og bryd den sociale arv

12. februar 2017 | Af Susanne Harder

Skole­reformen er massivt udfordret

”Implementeringen af reformen er ikke gået efter hensigten. Hvis vi skal have en reel helhedsskole til at fungere, er elevernes opbakning helt afgørende.”

12. februar 2017 | Af Lasse Quvang Rasmussen

Reform

Skoleledere: Kommuner blander sig for meget i detaljer

Nogle kommuner er næsten for interesserede i skolernes styring. Det oplever skolelederne, som mener, at nogle kommunale politikere har glemt, hvad der var formålet med skolereformen.

15. januar 2017 | Af Susanne Sayers

Folkeskole

Drøj skolereform begynder at give resultater

I år tre efter skolereformen begynder den at give resultater, og generelt går det fremad, lyder vurderingen fra KORA, KL og skolelederne. Men ressourcerne er presset til det yderste, siger skoleleder- nes formand, som også mener, at kommunernes kontrol med folkeskolerne nogle steder går for vidt.

15. januar 2017 | Af Susanne Sayers

råd

Sundhedsstyrelsen advarer mod børns skærmtid

Børn skal røre sig meget, og derfor skal deres tid passivt foran skærme begrænses mest muligt, lyder rådet fra Sundhedsstyrelsen.

20. december 2016 | Af Susanne Sayers

læring

I Albertslund er skoledagen digital

Albertslund Kommune valgte tidligt, at skolerne skulle gå forrest i den digitale dannelse. Det har krævet fokus og fleksibilitet undervejs at gennemføre strategien, siger udvalgsformand.

18. december 2016 | Af Susanne Sayers

Børnecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Skolecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder, faglige organisationer og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Kommunikationschef

Kan du sætte retning for kommunikationen i en kommune med 61.000 borgere og 5.000 ansatte? Er du en inspirerende leder, der tænker strategisk og tør udfordre? Forstår du at navigere i en politisk styret organisation? Har du næse for de gode historier – og kan du få Guldborgsund Kommune på landkortet? Så er du måske ... Læs mere

Analysemedarbejder til Administration og ledelse

Brænder du for at udvikle og drive analysearbejde i samspil med både ledelse og medarbejdere?

Afdelingsleder til børne- og ungetilbud

Brænder du for at gøre en forskel, og kan du konsolidere og videreudvikle et unikt tilbud for børn og unge med alvorlige synsnedsættelser i tæt samspil med dedikerede og dygtige medarbejdere? Så skal du søge stillingen som afdelingsleder på Synscenter Refsnæs

Direktør med potentiale til kommune med ambitioner

Du bliver en central skikkelse i de kommende års seje træk for den fortsatte udvikling på vitale velfærdsområder i en ambitiøs vækstkommune

Direktør til Børnenes Hovedstad

Kan du bygge en by i børnehøjde?

To direktører

To direktører søges til en kommune med en ambitiøs dagsorden med store strategiske satsninger.

Planchef (Genopslag)

Det er vigtigt, at du har en god faglig indsigt og forstår de bærende principper for byplanlægning og byggesagsbehandling. – See more at: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1393&ProjectId=143750&MediaId=5#sthash.g0ZSbYLy.dpuf

Juridisk konsulent /specialkonsulent

Vi søger en juridisk konsulent/specialkonsulent til en fuldtidsstilling ved Center for Byråd, Personale og Strategi. Din arbejdsplads vil være i Hobro
Skriv dig op til vores
GRATIS NYHEDSBREV
hver uge gør vi et par artikler gratis
JA TAK
Kan afmeldes med et knaptryk
– men det tror vi ikke, du får lyst til