Arbejdsmarked

regeltyranni

Glæde over to års frihed: Alt andet havde været en sejr for bureaukratiet

Frikommuner får to år mere uden kontrolskemaer og kassetænkning, også selvom det ifølge KORA ikke har øget beskæftigelsen – endnu.

19. marts 2017 | Af Anders Kjøller

Enkeltydelser

Ny beløbsgrænse skal berolige Haderslevs fattigste

Haderslev fjerner sig fra bunden, når det kommer til de vejledende rådighedsbeløb for kontanthjælpsmodtagere.

15. januar 2017 | Af Anders Kjøller

En opsang til det offentlige

”At gøre borgere til passive klienter er respektløst – både overfor skatteyderne, men så sandelig også for de trængende borgere, fordi det altid er mere værdigt at klare sig selv.”

11. december 2016 | Af Stefan Roy Frederiksen

Når reformer og lovændringer banker på:

Skab træningsbaner på jobcentrene, så medarbejderne kan øve sig.

11. december 2016 | Af Marja Elverhøj

Vores svageste krigsveteraner strander.

Bliver klemt mellem kommunens beskæftigelsessystem og psykisk sygdom.

20. november 2016 | Af Flemming Vinther

Slip stress ud af skammekrogen

”Skam indebærer, at vi lukker af overfor vores omgivelser. Lige netop her ligger den store udfordring. For skamfølelsen kan simpelthen blokere for det enkelte menneske i en sådan grad, at det ikke er i stand til at modtage hjælp og råd fra andre, ikke mindst en leder.”

20. november 2016 | Af Pernille Steen Pedersen

Efter ministersvar: Glostrup råder ikke længere folk til at flytte væk

Serviceloven pålægger ikke kommuner at opfordre borgere på kontanthjælp til at flytte til en anden kommune – tværtimod, fastslår social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) i et svar.

30. oktober 2016 | Af Knud Abildtrup

Mændene er ved at miste deres naturlige habitat

“Generelt er det sådan, at unge mænd præsterer dårligere på skoler. Fylder op på jobcentre, i fængsler og i alle de andre statistikker, der får socialrådgiverne til at se medlidende op over brillerne.”

9. oktober 2016 | Af Niels Jespersen

Strategisk sundhedskonsulent

Vi søger en strategisk sundhedskonsulent, som får en nøglerolle i strategisk planlægning og understøttelse af kommunernes målsætninger og prioriteringer på det kommunale sundhedsområde.

Afdelingsleder til unikt Børne- og ungetilbud

Brænder du for at gøre en forskel, og kan du konsolidere og videreudvikle et unikt tilbud for børn og unge med alvorlige synsnedsættelser i tæt samspil med dedikerede og dygtige medarbejdere?

Administrations- og kvalitetsleder til Bo- og Rehabiliteringstilbuddet Orion

Du vil blive en del af Orions ledergruppe, der i dag består af tre rehabiliteringsledere, café-leder, ejendomsservice-leder og forstander.

Ny sektionsleder til Familiesektionen

Vil du være med til at implementere og styrke en ny ledelsesstruktur i Skive Kommunes Familiesektion? Så har vi en spændende sektionslederstilling til dig

To direktører

Vi søger to direktører. Det ene direktørområde omfatter i udgangspunktet dagtilbud, skole, kultur og borgerservice. Det andet direktørområde omfatter sundhed og ældre, handicap og psykiatri samt arbejdsmarked

Konsulent til Sygeplejestuderendes Landssammenslutning

Kan du skabe fællesskab, begejstring og engagere unge? Har du masser af initiativ og gå-på-mod og kender de unges behov og interesse? Kan du formidle den grundlæggende idé om fagbevægelsen og fordelene ved at være medlem? Så er du måske den konsulent, vi søger?

Børnecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Skolecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder, faglige organisationer og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Kommunikationschef

Kan du sætte retning for kommunikationen i en kommune med 61.000 borgere og 5.000 ansatte? Er du en inspirerende leder, der tænker strategisk og tør udfordre? Forstår du at navigere i en politisk styret organisation? Har du næse for de gode historier – og kan du få Guldborgsund Kommune på landkortet? Så er du måske ... Læs mere
Skriv dig op til vores
GRATIS NYHEDSBREV
hver uge gør vi et par artikler gratis
JA TAK
Kan afmeldes med et knaptryk
– men det tror vi ikke, du får lyst til