afsmitning

Den landspolitiske vind rammer partierne ujævnt

26. februar 2017

Socialdemokrater og Venstre-folk står godt fast, mens Enhedslisten nemt bliver grebet af vinden.

Du skal have abonnement for at læse videre

Gratis prøveabonnement

Tegn abonnement

Sorter efter:   nyeste | ældste | flest stemmer
Torben Forskov

Hvis vi skal se ændringen i forhold til kommunevalget 2013 er den relevante sammenligning vel ikke folketingvalget 2015, men en meningsmåling i forhold til folketinget november 2013!?

Johan Seidenfaden
Kære Torben. Tak for din kommentar. Regnemodellen er tjekket af med analysens forfatter Martin Vinæs, der mener, det giver fint mening at se på, hvilken afsmitning den nuværende konstellation på Christiansborg kan forventes at have på partierne, hvis der var KV i dag. Når det er sagt, har du ret i, at tallet i fjerde kolonne ikke kan bruges til at lave prognoser om konkrete antal stemmer på baggrund af valgresultatet ved KV13. I stedet skal tallet i fjerde kolonne skal ses som et udtryk for, hvor meget de lokale partier ‘skylder’ deres moderpartier som resultat af moderpartiets gøren og… Læs mere »
wpDiscuz

Strategisk sundhedskonsulent

Vi søger en strategisk sundhedskonsulent, som får en nøglerolle i strategisk planlægning og understøttelse af kommunernes målsætninger og prioriteringer på det kommunale sundhedsområde.

Afdelingsleder til unikt Børne- og ungetilbud

Brænder du for at gøre en forskel, og kan du konsolidere og videreudvikle et unikt tilbud for børn og unge med alvorlige synsnedsættelser i tæt samspil med dedikerede og dygtige medarbejdere?

Administrations- og kvalitetsleder til Bo- og Rehabiliteringstilbuddet Orion

Du vil blive en del af Orions ledergruppe, der i dag består af tre rehabiliteringsledere, café-leder, ejendomsservice-leder og forstander.

Ny sektionsleder til Familiesektionen

Vil du være med til at implementere og styrke en ny ledelsesstruktur i Skive Kommunes Familiesektion? Så har vi en spændende sektionslederstilling til dig

To direktører

Vi søger to direktører. Det ene direktørområde omfatter i udgangspunktet dagtilbud, skole, kultur og borgerservice. Det andet direktørområde omfatter sundhed og ældre, handicap og psykiatri samt arbejdsmarked

Konsulent til Sygeplejestuderendes Landssammenslutning

Kan du skabe fællesskab, begejstring og engagere unge? Har du masser af initiativ og gå-på-mod og kender de unges behov og interesse? Kan du formidle den grundlæggende idé om fagbevægelsen og fordelene ved at være medlem? Så er du måske den konsulent, vi søger?

Børnecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Skolecenterchef

Vi søger en chef, der evner at indgå i den konstruktive, værdiskabende og forventningsafstemmende dialog med politikere, direktion, centerchefkolleger, borgere, virksomheder, faglige organisationer og ikke mindst centrets ledere og medarbejdere.

Kommunikationschef

Kan du sætte retning for kommunikationen i en kommune med 61.000 borgere og 5.000 ansatte? Er du en inspirerende leder, der tænker strategisk og tør udfordre? Forstår du at navigere i en politisk styret organisation? Har du næse for de gode historier – og kan du få Guldborgsund Kommune på landkortet? Så er du måske ... Læs mere
Skriv dig op til vores
GRATIS NYHEDSBREV
hver uge gør vi et par artikler gratis
JA TAK
Kan afmeldes med et knaptryk
– men det tror vi ikke, du får lyst til
Share
Tweet
Share
+1
Email