Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ SoMe skal ses og høres

Debat/ SoMe skal ses og høres

12. mar. 2020
Maria Steno
MARIA STENO
KOMMUNIKATIONSDIREKTØR, TIDLIGERE KOMMUNALPOLITIKER I RUDERSDAL SAMT BESTYRELSESMEDLEM I
KOMPONENT
Email
Politikere og embedsmænd skal kigge hinanden over skulderen på sociale medier, skriver Maria Steno. Og det er ok at nøjes med at være tilskuer.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Folketingsmedlemmerne slås indbyrdes på Twitter. Kommunalpolitikerne boltrer sig i borgerdialog på Facebook. Statsministeren fremviser hjemmebag på Instagram, alt imens flere og flere offentlige ledere kommer til tasterne på LinkedIn. De sociale medier tjener forskellige formål og har forskellige målgrupper. Tilsammen giver de et ganske nuanceret billede af både den politiske og administrative ledelse i den offentlige sektor, men hver for sig gør de os blinde for kompleksiteten. Politikere og embedsmænd behøver ikke tale sammen på sociale medier, men de vil se nye sider, hvis de kigger hinanden over skulderen. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.