Billede

Lyd på Kommunen.dk

Tre af landets førende eksperter i valg og kommunalpolitik nørder igennem om kommunalvalgets detaljer i en ny podcastserie.

Valglyd

Af Bruno Ingemann | [email protected]

Frem mod kommunalvalget den 16. november vil Kommunen.dk hver uge gå i dybden med valgkampens vigtigste historier i en podcast.

Tre af landets førende eksperter i kommunalpolitik vil øse af deres store viden om valgkampagner, deres indhold og effekter, ulighed i valgdeltagelsen, den nationale valgvind og svare på spørgsmål som: Hvor lang er en kommunal valgkamp, hvilke partier har mest på spil, personslagene – hvor tegner det til at blive mest interessant, bliver det et coronavalg eller et klimavalg – eller ingen af delene?

 Der er jo masser af gode emner i vores medier, så det skal vi udvikle på, og jeg håber, der vil komme mange forskellige podcast fra os.

De tre eksperter i Kommunen.dk’s podcastpanel er professor Kasper Møller Hansen, Københavns Universitet, forskningslektor og centerleder Roger Buch, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og professor Ulrik Kjær, Syddansk Universitet.

Flere på vej

Podcasten med titlen “Vi nørder valg” er den første fra Kommunen.dk, men Claus Theilgaard, ansvarshavende chefredaktør og udgiver, ser gerne, at der kommer flere.

Hvorfor vil DK Medier nu også producere podcast ved siden af flere web-medier og bladet Kommunen.dk?

- Fordi vi gerne vil tilbyde endnu mere indhold og ikke blot som tekst. Vi tror, podcast er et af fremtidens medier, allerede i dag lytter mange til podcast, og vi vil udnytte den store viden, der er i vores forskellige medier til at lave podcast med godt indhold.

Podcastserien om kommunalvalget slutter jo i efteråret, når valget er overstået. Vil der så komme nye podcast fra DK Medier?

- Ja, der er jo masser af gode emner i vores medier, så det skal vi udvikle på, og jeg håber, der vil komme mange forskellige podcast fra os. Det kan være podcast om havenergi og om kommunale forhold.

I nyhedsbrevet

Den første podcast fra DK Medier, bliver serien om kommunvalget, og den går i luften næste uge.

Det bliver abonnenterne på Kommunen.dk’s nyhedsbreve, der får tilsendt et nyt afsnit i podcastserien “Vi nørder valg” hver uge frem til kommunalvalget. Abonnenter kan lytte til podcasten på deres mobiltelefon og computer ved at åbne linket i nyhedsbrevet. 

Demokrati

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet