Kommunen.dk
MENU
Flere kommuner oplever pres på daginstitutionerne i disse år. Det er  med at rykke hurtigt, lyder rådet. Skanderborg Kommune er blevet nødt til at ty til nødløsninger med et midlertidigt telt og en rullende børnehave i en bus for at kunne følge med børnestrømmen.

Kommuner mangler vuggestuer: I Skanderborg ringede grædende mødre til kommunen

Flere kommuner oplever pres på daginstitutionerne i disse år. Det er med at rykke hurtigt, lyder rådet. Skanderborg Kommune er blevet nødt til at ty til nødløsninger med et midlertidigt telt og en rullende børnehave i en bus for at kunne følge med børnestrømmen.
Foto: Liselotte Sabroe, Ritzau Scanpix

Kommuner mangler vuggestuer: I Skanderborg ringede grædende mødre til kommunen

Børnefamilier strømmer til kommuner som Skanderborg, Lejre, Silkeborg og Rudersdal. Men flere kommuner halter bagefter på pladser i dagpleje, vuggestue og børnehaver

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Et gråt festtelt er slået op bagerst på Børnehuset Gyvelhøjens grund. Teltet minder om et, man lejer til en 40-års fødselsdag, og indenfor er luften tæt og lun. Gulvet er i hård plast, i den ene ende er der toiletvogn, i den anden et stort fællesrum.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.