Kommunen.dk
MENU
Jakob Ellemann-Jensen (V) har brugt noget af juleferien på at sætte sig ind i Instrukskommissionens delberetning i sagen mod Venstres næstformand, Inger Støjberg. Beretningen tegner samlet set et billede af Venstre, som vi ikke kan være tjent med, skriver han på Facebook.
Jakob Ellemann-Jensen (V) har brugt noget af juleferien på at sætte sig ind i Instrukskommissionens delberetning i sagen mod Venstres næstformand, Inger Støjberg. Beretningen tegner "samlet set et billede af Venstre, som vi ikke kan være tjent med", skriver han på Facebook.
Foto: Philip Davali, Ritzau Scanpix

Ellemann støtter rigsretssag mod Støjberg

Ellemann støtter rigsretssag mod Støjberg

Venstre går ind for rigsretssag mod Inger Støjberg, hvis en undersøgelse ikke leverer klar konklusion. Svag formand kan ikke røre Støjberg, mener kommentator.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, er parat til at støtte en rigsretssag mod partiets næstformand, Inger Støjberg. Det siger han til flere medier.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.