Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ DR og TV2 skider på dansk natur

Debat/ DR og TV2 skider på dansk natur

22. okt. 2017
RUNE ENGELBRETH LARSEN
RUNE ENGELBRETH LARSEN
"Uden et fast naturformidlingsprogram til hele nationen, breder naturfordummelsen sig lidt for let, og tilfældige sensationalistiske historier med mere naturvildledning end naturvejledning risikerer at tegne billedet."

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I Danmark lever formodentlig ca. 50.000 forskellige arter. Mennesket er blot én af dem.
Men vi giver de 49.999 andre meget lidt plads til at udfolde sig naturligt, idet næsten al plads er reserveret til udfoldelser, der ikke blot foregår på menneskets præmisser, men i meget høj grad direkte fortrænger de øvrige arter. 
Når naturen så af og til udvikler sig en smule mere på naturlige præmisser, er medierne hurtige til at lede efter den første, den værste ’konflikt’.
F.eks. har ulven vel 117 gange skullet være genstand for en online-’afstemning’ eller et forarget interview, hvor en eller anden igen-igen frygter for børnehavebørns liv og levned på en skovtur. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.