Kommunen.dk
MENU
DIs velfærdspolitiske branchedirektør, Jakob Scharf, blev berørt af Kommunen.dks artikler om voksende mangel på daginstitutionspladser. Han undrer sig i forlængelse heraf over modviljen imod private alternativer.
DI's velfærdspolitiske branchedirektør, Jakob Scharf, blev berørt af Kommunen.dk's artikler om voksende mangel på daginstitutionspladser. Han undrer sig i forlængelse heraf over modviljen imod private alternativer.
Foto: Mads Jensen, Ritzau Scanpix

Debat/ Lad private institutioner løse de demografiske udfordringer

Debat/ Lad private institutioner løse de demografiske udfordringer

13. jul. 2021
Jakob Scharff
JAKOB SCHARFF
BRANCHEDIREKTØR MED SPECIALE I SERVICE OG VELFÆRD
DI
Email
Private daginstitutioner er ikke onde, men netop gode til at dække stigende behov for pasningsplader i kommunerne, skriver velfærdspolitisk branchedirektør i DI.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Den udbredte mangel på daginstitutionspladser i mange kommuner viser, at vores velfærdssamfund har brug flere aktører for at sikre de nødvendige antal pladser. Desværre er Christiansborg i gang med at amputere dagtilbuddene, til skade for børn, forældre og kommunerne. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.